Seriál článků z pobytu na Islandu připravila Bróňa Zelená, která se po studiu filosofie rozhodla cestovat a pracovat po světě.

O Nepálu mluvil v cestovatelské a outdoorové Casablance radia Wave Filip Hegner, přispěvatel serveru Světcest.cz.

Nevíš kam vyrazit? Mrkni do kalendáře akcí a zjistit kdy zajdeš na zajímou diashow, výstavu nebo veletrh.

Připravuješ se na cestu a sháníš kvalitní mapy a průvodce. Určitě si vybereš u nás z 16 nakladatelství a stovek publikací.

Vyhledávej ve fotogalerii pomocí mapy. Objev fotografie ze vzdálených i blízkých míst. Navštiv jiné kontinety a cizí kultury.

Hledáš parťáka na cesty? Chybí ti spolucestovatelka? Nerad cestuješ sám/sama? Seznamte se v sekci spolucestování ve fóru.

Banner

Vítejte, Host
Uživatelské Jméno Heslo: Pamatovat si mne

Sicílie -bez cestovky
(1 prohlíží) (1) Host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Sicílie -bez cestovky

Sicílie -bez cestovky 1 rok, 2 měsíců #168

• Lukáš
Našel by se někdo komu by se chtělo na tento kouzelný ostrov mám už toho dost v Italii procestované.Na­posled jsem byl na podzim v Neapoli a stálo to za to.Plán mám takový že bych jel autobusem Studen Agency do Neapole a dál na Sicílií do Palerma pokračoval vlakem.Termín kdy bych mohl jet 16–26 května je to tak naplánovaný aby to navazovalo, na Sicílii to vychází na 7 dní.Změnám plánu nebo dopravy se nebráním, záleží na domluvě.Já cestovatel 26 let dobrodruh tak když bude mít někdo zájem tak napište:lukas­cestovani@sez­nam.cz Budu se těšit na odpovědi s pozdravem Lukáš

Re:Sicílie -bez cestovky 1 rok, 2 měsíců #169

• Ivo
Ahoj,
narazil jsem na spřáteleném webu Tvůj vzkaz. My jedeme na Sicíli v termínu 22.4. - 2.5., letíme z Bratislavy do Trapani a co je na programu vyčteš z přiloženého plakátku. Nejsme cestovka, ale parta kamarádů, co si vše organizuje sama. Je nás 9 kusů, ale kdyby jsi měl zájem, tak bychom tě přibrali. Ovšem za kolik jsou v současnosti letenky nevím, poslední cena byla něco přes 5 tisíc.
Pokud se rozhodneš jet po vlastní ose, tak bych si dovolil několik rad. Na Sicílii jsme byli vloni v únoru, kdy jsme lezli na Etnu. Letěli jsme letadlem Wizzair do Neapole (cca 3000 Kč v obou směrech) a odtud vlakem do Catanie. Vlak jede po šesté večer a jede to celou noc (příjezd kolem šesti ráno). Cena cca 37 € v jednom směru. Po Sicílii pak dobře funguje jak autobusová, tak železniční doprava. Foto z akce najdeš na www.alpintrek.info
Ivo Petr
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
www.alpintrek.info
  • Strana:
  • 1
Čas pro vytvoření stránky: 0.43 sekund

Cestovatelské seriály