Seriál článků z pobytu na Islandu připravila Bróňa Zelená, která se po studiu filosofie rozhodla cestovat a pracovat po světě.

O Nepálu mluvil v cestovatelské a outdoorové Casablance radia Wave Filip Hegner, přispěvatel serveru Světcest.cz.

Nevíš kam vyrazit? Mrkni do kalendáře akcí a zjistit kdy zajdeš na zajímou diashow, výstavu nebo veletrh.

Připravuješ se na cestu a sháníš kvalitní mapy a průvodce. Určitě si vybereš u nás z 16 nakladatelství a stovek publikací.

Vyhledávej ve fotogalerii pomocí mapy. Objev fotografie ze vzdálených i blízkých míst. Navštiv jiné kontinety a cizí kultury.

Hledáš parťáka na cesty? Chybí ti spolucestovatelka? Nerad cestuješ sám/sama? Seznamte se v sekci spolucestování ve fóru.

Banner

Vítejte, Host
Uživatelské Jméno Heslo: Pamatovat si mne

Hledáme doprovod muže v létě k moři
(1 prohlíží) (1) Host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Hledáme doprovod muže v létě k moři

Hledáme doprovod muže v létě k moři 11 měsíců #182

• Jana a Věra
Jsme 2 přítelkyně, rády bychom se dostaly letos k moři, ale samotným se nám nechce. Kdybys mohl v pátek 24.6. kolem 20:00 pod Špilberk, ozvi se, domluvíme se, Jana a Věra

Re:Hledáme doprovod muže v létě k moři 11 měsíců #183

• L.D.
Taky řeším podobný problém a možná bych mohl pomoci,
je mi 50let, postrádám info o Vás, pište na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Re:Hledáme doprovod muže v létě k moři 10 měsíců, 2 týdnů #189

• Milan
Ahoj,asi už je pozdě,ale rád bych se taky k někomu přidal-fotku pošlu na email- štíhlý,nekonfliktní muž,45let,175cm,68kg. Můj e-mail je Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
  • Strana:
  • 1
Čas pro vytvoření stránky: 0.51 sekund

Cestovatelské seriály