Seriál článků z pobytu na Islandu připravila Bróňa Zelená, která se po studiu filosofie rozhodla cestovat a pracovat po světě.

O Nepálu mluvil v cestovatelské a outdoorové Casablance radia Wave Filip Hegner, přispěvatel serveru Světcest.cz.

Nevíš kam vyrazit? Mrkni do kalendáře akcí a zjistit kdy zajdeš na zajímou diashow, výstavu nebo veletrh.

Připravuješ se na cestu a sháníš kvalitní mapy a průvodce. Určitě si vybereš u nás z 16 nakladatelství a stovek publikací.

Vyhledávej ve fotogalerii pomocí mapy. Objev fotografie ze vzdálených i blízkých míst. Navštiv jiné kontinety a cizí kultury.

Hledáš parťáka na cesty? Chybí ti spolucestovatelka? Nerad cestuješ sám/sama? Seznamte se v sekci spolucestování ve fóru.

Banner

Vítejte, Host
Uživatelské Jméno Heslo: Pamatovat si mne

USA
(1 prohlíží) (1) Host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: USA

USA 6 měsíců, 2 týdnů #220

• Ondra
Zdar,

příští rok (2012) někdy v létě nebo na podzim chci vyrazit do USA. Chtěl bych tam nejdřív nějakou dobu pracovat (není to work and travel) a potom tam zůstat a cestovat (všechno se to dá stihnout za pár měsíců). Už to mám všechno vymyšlený. Hledám jenom nějakého spolucestovatele-dobrodruha, který by jel se mnou, protože nerad jezdím takhle za moře sám. Navíc ve dvou či více lidech je to větší sranda. Pokud máte zájem, pište na mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Díky

Ondra

Mimochodem jsem z Prahy.
  • Strana:
  • 1
Čas pro vytvoření stránky: 0.40 sekund

Cestovatelské seriály